Over ons

Sinds 4 maart 1974 verzorgt EHBO Purmerend trainingen in Purmerend en omstreken om (jong)volwassen op te leiden tot EHBO’ers. Voor professionals verzorgen wij volledige BHV-trainingen. Ontmoet hier ons team:
Steve
SteveInstructeur
Steve heeft ruim 17 jaar bij het Korps Mariniers gediend. Hij was daar werkzaam bij de medische dienst. Steve is eveneens op uitzending geweest. Voor wapens deinst hij niet terug; op de schietbaan was hij jarenlang te vinden als schietinstructeur.

In 2018 zette Steve zijn eigen trainingsbureau op voor het geven van EHBO, BHV, ‘Stop de Bloeding’ en Reanimatie. Voor het begeleiden van ontruimingsoefeningen bent u bij hem aan het juiste adres.

Steve is de ‘stoerste bink’ van het EHBO Purmerend-team!
Nicole
NicoleInstructeur
Nicole begon haar carrière als belastingadviseur en doet dat nog steeds met plezier. Ze was toe aan wat spannends en verdiepte zich in de EHBO.

Sinds 2019 is zij EHBO-docente. Nicole’s expertise ligt met name bij de Baby en Kind EHBO-lessen. Nicole’s manier van lesgeven is geduldig, uitdagend en gedifferentieerd. Hierdoor ervaren onze leden, ongeacht hun achtergrond of niveau, dat zij de EHBO-competenties met succes kunnen uitvoeren.

Nicole is behalve docent, ook bestuurslid van EHBO Purmerend. Deze rollen vervult zij met verve!
Geralda
GeraldaInstructeur
In Geralda’s carrière was EHBO een rode draad in het leven (tezamen met haar echtgenoot en hun hond Baileys).

In 2006 zat Geralda bij het Noodhulp Team en deed zij eveneens activiteiten en inzetten bij de Ambulance. Haar expertises zijn onder andere BHV, Brand en Ontruiming en Jeugd EHBO.

Sinds 2015 is Geralda EHBO-docent. Geralda is straight-to-the-point. Vanwege haar jarenlange ervaring in de EHBO-wereld zijn haar lessen vlijmscherp, uitdagend, enerverend en educatief.

Haar missie is om EHBO toegankelijk te maken voor iedereen.

Zorgwijzer.nl - Vergoeding Preventieve Zorg

Voorkomen is beter dan genezen. Dat beseffen ook zorgverzekeraars. Vandaar dat zij preventieve zorg, zoals gezondheidscursussen, medische onderzoeken en andere preventieve zorg vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ook een EHBO- of reanimatiecursus wordt door verzekeraars volledig of gedeeltelijk vergoed.
Lees hier verder.

EHBO Purmerend

Volume 105 B
1446 WH Purmerend
Privacybeleid
Cookiebeleid